Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene

Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene is een Voetbalclub gelegen aan De Wilgen 5 in Nistelrode.

Meer informatie over Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene in Nistelrode

Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene is een Voetbalclub gelegen in Nistelrode op De Wilgen 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nistelrode? Dan ben je bij Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene op de juiste plek. Bij Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nistelrode. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene om lid te worden. 

Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene in Nistelrode is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Wilgen 5 in Nistelrode. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nistelrode of niet, iedereen is welkom bij Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene. Je kan Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms-Katholieke Sportvereniging Prinses Irene

Bezoekers bekeken ook