Sportvereniging Spartanen

Sportvereniging Spartanen is een Sportclub gelegen aan Sportlaan 19 in Wognum.

Meer informatie over Sportvereniging Spartanen in Wognum

Sportvereniging Spartanen is een Sportclub gelegen in Wognum op Sportlaan 19.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Wognum? Dan ben je bij Sportvereniging Spartanen op de juiste plek. Bij Sportvereniging Spartanen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Spartanen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wognum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Spartanen om lid te worden. 

Sportvereniging Spartanen in Wognum is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Sportlaan 19 in Wognum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wognum of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Spartanen. Je kan Sportvereniging Spartanen telefonisch bereiken op: 31 229 571 735 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.spartanen.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Spartanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Spartanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Spartanen

Bezoekers bekeken ook