Voetbalvereniging Bruse Boys

Voetbalvereniging Bruse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Nijverheidsweg 25 in Bruinisse.

Meer informatie over Voetbalvereniging Bruse Boys in Bruinisse

Voetbalvereniging Bruse Boys is een Voetbalclub gelegen in Bruinisse op Nijverheidsweg 25.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Bruinisse? Dan ben je bij Voetbalvereniging Bruse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Bruse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Bruse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bruinisse. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Bruse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Bruse Boys in Bruinisse is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Nijverheidsweg 25 in Bruinisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bruinisse of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Bruse Boys. Je kan Voetbalvereniging Bruse Boys telefonisch bereiken op: 31 111 482 089 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bruseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Bruse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Bruse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Bruse Boys

Bezoekers bekeken ook