Voetbalvereniging Black Boys

Voetbalvereniging Black Boys is een Voetbalclub gelegen aan Molenkrite 132 in Sneek.

Meer informatie over Voetbalvereniging Black Boys in Sneek

Voetbalvereniging Black Boys is een Voetbalclub gelegen in Sneek op Molenkrite 132.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Voetbalvereniging Black Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Black Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Black Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sneek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Black Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Black Boys in Sneek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Molenkrite 132 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Black Boys. Je kan Voetbalvereniging Black Boys telefonisch bereiken op: 31 6 12580277 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvblackboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Black Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Black Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Black Boys

Bezoekers bekeken ook