Voetbal Vereniging "Stroe"

Voetbal Vereniging "Stroe" is een Vereniging of organisatie gelegen aan Tolnegenweg 34 in Stroe.

Meer informatie over Voetbal Vereniging "Stroe" in Stroe

Voetbal Vereniging "Stroe" is een Vereniging of organisatie gelegen in Stroe op Tolnegenweg 34.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Stroe? Dan ben je bij Voetbal Vereniging "Stroe" op de juiste plek. Bij Voetbal Vereniging "Stroe" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Vereniging "Stroe" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Stroe. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Vereniging "Stroe" om lid te worden. 

Voetbal Vereniging "Stroe" in Stroe is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Tolnegenweg 34 in Stroe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stroe of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Vereniging "Stroe". Je kan Voetbal Vereniging "Stroe" telefonisch bereiken op: 31 6 15023622 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvstroe.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Vereniging "Stroe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Vereniging "Stroe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Vereniging “Stroe”

Bezoekers bekeken ook