Sport Vereniging Someren

Sport Vereniging Someren is een Voetbalclub gelegen aan Potakkerweg 21 in Someren.

Meer informatie over Sport Vereniging Someren in Someren

Sport Vereniging Someren is een Voetbalclub gelegen in Someren op Potakkerweg 21.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Someren? Dan ben je bij Sport Vereniging Someren op de juiste plek. Bij Sport Vereniging Someren hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sport Vereniging Someren kun je in een leuk voetbalteam spelen in Someren. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sport Vereniging Someren om lid te worden. 

Sport Vereniging Someren in Someren is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Potakkerweg 21 in Someren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Someren of niet, iedereen is welkom bij Sport Vereniging Someren. Je kan Sport Vereniging Someren telefonisch bereiken op: 31 493 492 147 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svsomeren.nl/

Hoe kom je bij Sport Vereniging Someren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Vereniging Someren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sport Vereniging Someren

Bezoekers bekeken ook