Voetbalvereniging V en V 68

Voetbalvereniging V en V 68 is een Voetbalclub gelegen aan Greate Buorren 15a in Garyp.

Meer informatie over Voetbalvereniging V en V 68 in Garyp

Voetbalvereniging V en V 68 is een Voetbalclub gelegen in Garyp op Greate Buorren 15a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Garyp? Dan ben je bij Voetbalvereniging V en V 68 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging V en V 68 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging V en V 68 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Garyp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging V en V 68 om lid te worden. 

Voetbalvereniging V en V 68 in Garyp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Greate Buorren 15a in Garyp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Garyp of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging V en V 68. Je kan Voetbalvereniging V en V 68 telefonisch bereiken op: 31 6 27436301 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.venv68.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging V en V 68? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging V en V 68 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging V en V 68

Bezoekers bekeken ook