Sportpark Wagenaars (ODC)

Sportpark Wagenaars (ODC) is een Voetbalclub gelegen aan Essche Heike 2 in Boxtel.

Meer informatie over Sportpark Wagenaars (ODC) in Boxtel

Sportpark Wagenaars (ODC) is een Voetbalclub gelegen in Boxtel op Essche Heike 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Boxtel? Dan ben je bij Sportpark Wagenaars (ODC) op de juiste plek. Bij Sportpark Wagenaars (ODC) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark Wagenaars (ODC) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Boxtel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark Wagenaars (ODC) om lid te worden. 

Sportpark Wagenaars (ODC) in Boxtel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Essche Heike 2 in Boxtel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boxtel of niet, iedereen is welkom bij Sportpark Wagenaars (ODC). Je kan Sportpark Wagenaars (ODC) telefonisch bereiken op: 31 411 677 099 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.odcvoetbal.nl/

Hoe kom je bij Sportpark Wagenaars (ODC)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Wagenaars (ODC) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark Wagenaars (ODC)

Bezoekers bekeken ook