Stichting Bussiness Voetbal Team

Stichting Bussiness Voetbal Team is een Voetbalclub gelegen aan Alexanderlaan 24 in Hilversum.

Meer informatie over Stichting Bussiness Voetbal Team in Hilversum

Stichting Bussiness Voetbal Team is een Voetbalclub gelegen in Hilversum op Alexanderlaan 24.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij Stichting Bussiness Voetbal Team op de juiste plek. Bij Stichting Bussiness Voetbal Team hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Bussiness Voetbal Team kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hilversum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Bussiness Voetbal Team om lid te worden. 

Stichting Bussiness Voetbal Team in Hilversum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Alexanderlaan 24 in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij Stichting Bussiness Voetbal Team. Je kan Stichting Bussiness Voetbal Team telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Stichting Bussiness Voetbal Team? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Bussiness Voetbal Team het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Bussiness Voetbal Team

Bezoekers bekeken ook