R.K. Voetbalvereniging "Limmen"

R.K. Voetbalvereniging "Limmen" is een Voetbalclub gelegen aan Dampegheestlaan 2 in Limmen.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging "Limmen" in Limmen

R.K. Voetbalvereniging "Limmen" is een Voetbalclub gelegen in Limmen op Dampegheestlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Limmen? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging "Limmen" op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging "Limmen" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging "Limmen" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Limmen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging "Limmen" om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging "Limmen" in Limmen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dampegheestlaan 2 in Limmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Limmen of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging "Limmen". Je kan R.K. Voetbalvereniging "Limmen" telefonisch bereiken op: 31 72 505 1650 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvlimmen.nl/

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging "Limmen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging "Limmen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging “Limmen”

Bezoekers bekeken ook