Voetbalvereniging DSVP

Voetbalvereniging DSVP is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 4 in Pijnacker.

Meer informatie over Voetbalvereniging DSVP in Pijnacker

Voetbalvereniging DSVP is een Voetbalclub gelegen in Pijnacker op Sportlaan 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Pijnacker? Dan ben je bij Voetbalvereniging DSVP op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging DSVP hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging DSVP kun je in een leuk voetbalteam spelen in Pijnacker. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging DSVP om lid te worden. 

Voetbalvereniging DSVP in Pijnacker is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 4 in Pijnacker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Pijnacker of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging DSVP. Je kan Voetbalvereniging DSVP telefonisch bereiken op: 31 15 369 4518 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dsvp.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DSVP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DSVP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging DSVP

Bezoekers bekeken ook