Voetbalvereniging IJsselstein

Voetbalvereniging IJsselstein is een Club gelegen aan Heemradenlaan 13 in IJsselstein.

Meer informatie over Voetbalvereniging IJsselstein in IJsselstein

Voetbalvereniging IJsselstein is een Club gelegen in IJsselstein op Heemradenlaan 13.

Ben jij opzoek naar een Club in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Voetbalvereniging IJsselstein op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging IJsselstein hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging IJsselstein kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJsselstein. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging IJsselstein om lid te worden. 

Voetbalvereniging IJsselstein in IJsselstein is de plek om te voetballen. Deze Club is gelegen aan Heemradenlaan 13 in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging IJsselstein. Je kan Voetbalvereniging IJsselstein telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging IJsselstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging IJsselstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging IJsselstein

Bezoekers bekeken ook