Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen"

Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" is een Voetbalclub gelegen aan Zoomweg 8 in Wageningen.

Meer informatie over Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" in Wageningen

Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" is een Voetbalclub gelegen in Wageningen op Zoomweg 8.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" op de juiste plek. Bij Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wageningen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" om lid te worden. 

Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" in Wageningen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Zoomweg 8 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen". Je kan Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" telefonisch bereiken op: 31 317 416 318 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.wvv-wageningen.nl/

Hoe kom je bij Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wageningse Voetbal Vereniging "Wageningen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Wageningse Voetbal Vereniging “Wageningen”

Bezoekers bekeken ook