Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C."

Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." is een Sportclub gelegen aan Hazelaarweg 7 in Rotterdam.

Meer informatie over Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." in Rotterdam

Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." is een Sportclub gelegen in Rotterdam op Hazelaarweg 7.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." op de juiste plek. Bij Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." om lid te worden. 

Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Hazelaarweg 7 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C.". Je kan Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." telefonisch bereiken op: 31 10 422 4918 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.voc-rotterdam.nl/

Hoe kom je bij Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging "V.O.C." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging “V.O.C.”

Bezoekers bekeken ook