Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm)

Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) is een Voetbalclub gelegen aan Magnolialaan 33 in Oostkapelle.

Meer informatie over Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) in Oostkapelle

Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) is een Voetbalclub gelegen in Oostkapelle op Magnolialaan 33.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oostkapelle? Dan ben je bij Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oostkapelle. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) om lid te worden. 

Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) in Oostkapelle is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Magnolialaan 33 in Oostkapelle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oostkapelle of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm). Je kan Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) telefonisch bereiken op: 31 118 582 293 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svod22.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging SVOD'22 (Sportpark Duinhelm) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging SVOD’22 (Sportpark Duinhelm)

Bezoekers bekeken ook