Sportvereniging Oostrum (S.V.O.)

Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) is een Voetbalclub gelegen aan Sparrendreef 7 in Oostrum.

Meer informatie over Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) in Oostrum

Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) is een Voetbalclub gelegen in Oostrum op Sparrendreef 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oostrum? Dan ben je bij Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) op de juiste plek. Bij Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oostrum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) om lid te worden. 

Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) in Oostrum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sparrendreef 7 in Oostrum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oostrum of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Oostrum (S.V.O.). Je kan Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) telefonisch bereiken op: 31 478 585 108 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svoostrum.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Oostrum (S.V.O.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Oostrum (S.V.O.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Oostrum (S.V.O.)

Bezoekers bekeken ook