Voetbalvereniging Grasshoppers

Voetbalvereniging Grasshoppers is een Voetbalclub gelegen aan De Weijver 5 in Hoogwoud.

Meer informatie over Voetbalvereniging Grasshoppers in Hoogwoud

Voetbalvereniging Grasshoppers is een Voetbalclub gelegen in Hoogwoud op De Weijver 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hoogwoud? Dan ben je bij Voetbalvereniging Grasshoppers op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Grasshoppers hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Grasshoppers kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hoogwoud. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Grasshoppers om lid te worden. 

Voetbalvereniging Grasshoppers in Hoogwoud is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Weijver 5 in Hoogwoud. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogwoud of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Grasshoppers. Je kan Voetbalvereniging Grasshoppers telefonisch bereiken op: 31 226 352 539 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vv-grasshoppers.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Grasshoppers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Grasshoppers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Grasshoppers

Bezoekers bekeken ook