Voetbalvereniging Teisterbanders

Voetbalvereniging Teisterbanders is een Voetbalclub gelegen aan Dorpsstraat 35 in Kerk Avezaath.

Meer informatie over Voetbalvereniging Teisterbanders in Kerk Avezaath

Voetbalvereniging Teisterbanders is een Voetbalclub gelegen in Kerk Avezaath op Dorpsstraat 35.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kerk Avezaath? Dan ben je bij Voetbalvereniging Teisterbanders op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Teisterbanders hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Teisterbanders kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kerk Avezaath. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Teisterbanders om lid te worden. 

Voetbalvereniging Teisterbanders in Kerk Avezaath is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dorpsstraat 35 in Kerk Avezaath. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kerk Avezaath of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Teisterbanders. Je kan Voetbalvereniging Teisterbanders telefonisch bereiken op: 31 344 681 523 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.teisterbanders.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Teisterbanders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Teisterbanders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Teisterbanders

Bezoekers bekeken ook