R.K. Sportvereniging Terlo

R.K. Sportvereniging Terlo is een Voetbalclub gelegen aan Kerkpad 1 in Bergeijk.

Meer informatie over R.K. Sportvereniging Terlo in Bergeijk

R.K. Sportvereniging Terlo is een Voetbalclub gelegen in Bergeijk op Kerkpad 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij R.K. Sportvereniging Terlo op de juiste plek. Bij R.K. Sportvereniging Terlo hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Sportvereniging Terlo kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bergeijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Sportvereniging Terlo om lid te worden. 

R.K. Sportvereniging Terlo in Bergeijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kerkpad 1 in Bergeijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergeijk of niet, iedereen is welkom bij R.K. Sportvereniging Terlo. Je kan R.K. Sportvereniging Terlo telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.terlo.nl/

Hoe kom je bij R.K. Sportvereniging Terlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Sportvereniging Terlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Sportvereniging Terlo

Bezoekers bekeken ook