Leusder Voetbalvereniging RODA '46

Leusder Voetbalvereniging RODA '46 is een Voetbalclub gelegen aan Bavoortseweg 15 in Leusden.

Meer informatie over Leusder Voetbalvereniging RODA '46 in Leusden

Leusder Voetbalvereniging RODA '46 is een Voetbalclub gelegen in Leusden op Bavoortseweg 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leusden? Dan ben je bij Leusder Voetbalvereniging RODA '46 op de juiste plek. Bij Leusder Voetbalvereniging RODA '46 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Leusder Voetbalvereniging RODA '46 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leusden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Leusder Voetbalvereniging RODA '46 om lid te worden. 

Leusder Voetbalvereniging RODA '46 in Leusden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bavoortseweg 15 in Leusden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leusden of niet, iedereen is welkom bij Leusder Voetbalvereniging RODA '46. Je kan Leusder Voetbalvereniging RODA '46 telefonisch bereiken op: 31 33 494 0689 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.roda46.nl/

Hoe kom je bij Leusder Voetbalvereniging RODA '46? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leusder Voetbalvereniging RODA '46 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Leusder Voetbalvereniging RODA ’46

Bezoekers bekeken ook