Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek

Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek is een Voetbalclub gelegen aan Worpstrjitte 5 in Ysbrechtum.

Meer informatie over Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek in Ysbrechtum

Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek is een Voetbalclub gelegen in Ysbrechtum op Worpstrjitte 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ysbrechtum? Dan ben je bij Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ysbrechtum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek om lid te worden. 

Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek in Ysbrechtum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Worpstrjitte 5 in Ysbrechtum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ysbrechtum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek. Je kan Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek telefonisch bereiken op: 31 515 421 679 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Wit-Zwart Sneek

Bezoekers bekeken ook