Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht)

Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) is een Voetbalclub gelegen aan Pr. Irenestraat 19 in Wieringerwerf.

Meer informatie over Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) in Wieringerwerf

Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) is een Voetbalclub gelegen in Wieringerwerf op Pr. Irenestraat 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wieringerwerf? Dan ben je bij Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wieringerwerf. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) om lid te worden. 

Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) in Wieringerwerf is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Pr. Irenestraat 19 in Wieringerwerf. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wieringerwerf of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht). Je kan Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) telefonisch bereiken op: 31 227 602 654 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dwow.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging DWOW (Sportpark de Wilskracht)

Bezoekers bekeken ook