Sport Vereniging Verburch

Sport Vereniging Verburch is een Voetbalclub gelegen aan Verburch, Arckelweg 20 in Poeldijk.

Meer informatie over Sport Vereniging Verburch in Poeldijk

Sport Vereniging Verburch is een Voetbalclub gelegen in Poeldijk op Verburch, Arckelweg 20.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Poeldijk? Dan ben je bij Sport Vereniging Verburch op de juiste plek. Bij Sport Vereniging Verburch hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sport Vereniging Verburch kun je in een leuk voetbalteam spelen in Poeldijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sport Vereniging Verburch om lid te worden. 

Sport Vereniging Verburch in Poeldijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Verburch, Arckelweg 20 in Poeldijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Poeldijk of niet, iedereen is welkom bij Sport Vereniging Verburch. Je kan Sport Vereniging Verburch telefonisch bereiken op: 31 174 246 136 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.verburch.nl/

Hoe kom je bij Sport Vereniging Verburch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Vereniging Verburch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sport Vereniging Verburch

Bezoekers bekeken ook