Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland

Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland is een Voetbal gelegen aan Middelzeelaan 6 in Leeuwarden.

Meer informatie over Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland in Leeuwarden

Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland is een Voetbal gelegen in Leeuwarden op Middelzeelaan 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbal in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland op de juiste plek. Bij Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leeuwarden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland om lid te worden. 

Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland in Leeuwarden is de plek om te voetballen. Deze Voetbal is gelegen aan Middelzeelaan 6 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland. Je kan Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland telefonisch bereiken op: 31 58 288 4760 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lvv-friesland.nl/

Hoe kom je bij Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland

Bezoekers bekeken ook