Clubhuis AVC

Clubhuis AVC is een Club voor Australisch football gelegen aan Sportpark Burgemeester van Dongen, Herendreef 59 in Aardenburg.

Meer informatie over Clubhuis AVC in Aardenburg

Clubhuis AVC is een Club voor Australisch football gelegen in Aardenburg op Sportpark Burgemeester van Dongen, Herendreef 59.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Aardenburg? Dan ben je bij Clubhuis AVC op de juiste plek. Bij Clubhuis AVC hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Clubhuis AVC kun je in een leuk voetbalteam spelen in Aardenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Clubhuis AVC om lid te worden. 

Clubhuis AVC in Aardenburg is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Sportpark Burgemeester van Dongen, Herendreef 59 in Aardenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aardenburg of niet, iedereen is welkom bij Clubhuis AVC. Je kan Clubhuis AVC telefonisch bereiken op: 31 117 492 206 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://avcaardenburg.nl/

Hoe kom je bij Clubhuis AVC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubhuis AVC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Clubhuis AVC

Bezoekers bekeken ook