Voetbalvereniging Roodenburg

Voetbalvereniging Roodenburg is een Voetbalclub gelegen aan Pieter Bothstraat 27 in Leiden.

Meer informatie over Voetbalvereniging Roodenburg in Leiden

Voetbalvereniging Roodenburg is een Voetbalclub gelegen in Leiden op Pieter Bothstraat 27.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Voetbalvereniging Roodenburg op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Roodenburg hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Roodenburg kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Roodenburg om lid te worden. 

Voetbalvereniging Roodenburg in Leiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Pieter Bothstraat 27 in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Roodenburg. Je kan Voetbalvereniging Roodenburg telefonisch bereiken op: 31 71 521 6900 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lvroodenburg.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Roodenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Roodenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Roodenburg

Bezoekers bekeken ook