Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32"

Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" is een Voetbalclub gelegen aan De Meer, Meer 15 in Duizel.

Meer informatie over Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" in Duizel

Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" is een Voetbalclub gelegen in Duizel op De Meer, Meer 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Duizel? Dan ben je bij Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Duizel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" om lid te worden. 

Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" in Duizel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Meer, Meer 15 in Duizel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Duizel of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32". Je kan Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" telefonisch bereiken op: 31 497 514 770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Voetbalvereniging "Dosko 32" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Voetbalvereniging “Dosko 32”

Bezoekers bekeken ook