Voetbalvereniging OVV

Voetbalvereniging OVV is een Voetbalclub gelegen aan Zwartelaan 10 in Oostvoorne.

Meer informatie over Voetbalvereniging OVV in Oostvoorne

Voetbalvereniging OVV is een Voetbalclub gelegen in Oostvoorne op Zwartelaan 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oostvoorne? Dan ben je bij Voetbalvereniging OVV op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging OVV hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging OVV kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oostvoorne. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging OVV om lid te worden. 

Voetbalvereniging OVV in Oostvoorne is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Zwartelaan 10 in Oostvoorne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oostvoorne of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging OVV. Je kan Voetbalvereniging OVV telefonisch bereiken op: 31 181 482 215 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ovv-oostvoorne.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging OVV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging OVV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging OVV

Bezoekers bekeken ook