Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning)

Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) is een Voetbalclub gelegen aan De Beemd, Milandweg 31 in Zegveld.

Meer informatie over Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) in Zegveld

Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) is een Voetbalclub gelegen in Zegveld op De Beemd, Milandweg 31.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Zegveld? Dan ben je bij Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) op de juiste plek. Bij Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Zegveld. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) om lid te worden. 

Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) in Zegveld is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Beemd, Milandweg 31 in Zegveld. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zegveld of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning). Je kan Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) telefonisch bereiken op: 31 348 691 715 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.siveo.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging SIVEO (Sport is Vreugde en Ontspanning)

Bezoekers bekeken ook