Voetbalvereniging "Philippine"

Voetbalvereniging "Philippine" is een Voetbalclub gelegen aan Strandgaper 9B in Philippine.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Philippine" in Philippine

Voetbalvereniging "Philippine" is een Voetbalclub gelegen in Philippine op Strandgaper 9B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Philippine? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Philippine" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Philippine" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Philippine" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Philippine. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Philippine" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Philippine" in Philippine is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Strandgaper 9B in Philippine. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Philippine of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Philippine". Je kan Voetbalvereniging "Philippine" telefonisch bereiken op: 31 115 491 668 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvphilippine.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Philippine"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Philippine" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Philippine”

Bezoekers bekeken ook