Voetbalvereniging Eemdijk

Voetbalvereniging Eemdijk is een Voetbalclub gelegen aan De Kronkels 12 in Bunschoten-Spakenburg.

Meer informatie over Voetbalvereniging Eemdijk in Bunschoten-Spakenburg

Voetbalvereniging Eemdijk is een Voetbalclub gelegen in Bunschoten-Spakenburg op De Kronkels 12.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? Dan ben je bij Voetbalvereniging Eemdijk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Eemdijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Eemdijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bunschoten-Spakenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Eemdijk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Eemdijk in Bunschoten-Spakenburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Kronkels 12 in Bunschoten-Spakenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bunschoten-Spakenburg of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Eemdijk. Je kan Voetbalvereniging Eemdijk telefonisch bereiken op: 31 33 298 5939 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vveemdijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Eemdijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Eemdijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Eemdijk

Bezoekers bekeken ook