Voetbalvereniging Ede/Victoria

Voetbalvereniging Ede/Victoria is een Voetbalclub gelegen aan De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8 in Ede.

Meer informatie over Voetbalvereniging Ede/Victoria in Ede

Voetbalvereniging Ede/Victoria is een Voetbalclub gelegen in Ede op De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ede? Dan ben je bij Voetbalvereniging Ede/Victoria op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Ede/Victoria hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Ede/Victoria kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ede. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Ede/Victoria om lid te worden. 

Voetbalvereniging Ede/Victoria in Ede is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8 in Ede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ede of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Ede/Victoria. Je kan Voetbalvereniging Ede/Victoria telefonisch bereiken op: 31 318 621 431 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://ede-victoria.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Ede/Victoria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Ede/Victoria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Ede/Victoria

Bezoekers bekeken ook