RKVV METO Hoogerheide

RKVV METO Hoogerheide is een Voetbalclub gelegen aan Huijbergseweg 76 in Hoogerheide.

Meer informatie over RKVV METO Hoogerheide in Hoogerheide

RKVV METO Hoogerheide is een Voetbalclub gelegen in Hoogerheide op Huijbergseweg 76.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hoogerheide? Dan ben je bij RKVV METO Hoogerheide op de juiste plek. Bij RKVV METO Hoogerheide hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij RKVV METO Hoogerheide kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hoogerheide. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij RKVV METO Hoogerheide om lid te worden. 

RKVV METO Hoogerheide in Hoogerheide is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Huijbergseweg 76 in Hoogerheide. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogerheide of niet, iedereen is welkom bij RKVV METO Hoogerheide. Je kan RKVV METO Hoogerheide telefonisch bereiken op: 31 164 612 347 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rkvvmeto.nl/

Hoe kom je bij RKVV METO Hoogerheide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKVV METO Hoogerheide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. RKVV METO Hoogerheide

Bezoekers bekeken ook