Voetbalvereniging Melissant

Voetbalvereniging Melissant is een Voetbalclub gelegen aan Binnenweg 74 in Melissant.

Meer informatie over Voetbalvereniging Melissant in Melissant

Voetbalvereniging Melissant is een Voetbalclub gelegen in Melissant op Binnenweg 74.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Melissant? Dan ben je bij Voetbalvereniging Melissant op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Melissant hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Melissant kun je in een leuk voetbalteam spelen in Melissant. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Melissant om lid te worden. 

Voetbalvereniging Melissant in Melissant is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Binnenweg 74 in Melissant. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Melissant of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Melissant. Je kan Voetbalvereniging Melissant telefonisch bereiken op: 31 187 601 346 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvmelissant.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Melissant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Melissant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Melissant

Bezoekers bekeken ook