vv Nieuw-Lekkerland

vv Nieuw-Lekkerland is een Voetbalclub gelegen aan Tiendweg 10 in Nieuw-Lekkerland.

Meer informatie over vv Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland

vv Nieuw-Lekkerland is een Voetbalclub gelegen in Nieuw-Lekkerland op Tiendweg 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nieuw-Lekkerland? Dan ben je bij vv Nieuw-Lekkerland op de juiste plek. Bij vv Nieuw-Lekkerland hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij vv Nieuw-Lekkerland kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nieuw-Lekkerland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij vv Nieuw-Lekkerland om lid te worden. 

vv Nieuw-Lekkerland in Nieuw-Lekkerland is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Tiendweg 10 in Nieuw-Lekkerland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuw-Lekkerland of niet, iedereen is welkom bij vv Nieuw-Lekkerland. Je kan vv Nieuw-Lekkerland telefonisch bereiken op: 31 184 681 314 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvnieuwlekkerland.nl/

Hoe kom je bij vv Nieuw-Lekkerland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vv Nieuw-Lekkerland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. vv Nieuw-Lekkerland

Bezoekers bekeken ook