Ter Aarse Voetbal Vereniging

Ter Aarse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen aan Aardam West, Argonnestraat 51 in Ter Aar.

Meer informatie over Ter Aarse Voetbal Vereniging in Ter Aar

Ter Aarse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen in Ter Aar op Aardam West, Argonnestraat 51.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ter Aar? Dan ben je bij Ter Aarse Voetbal Vereniging op de juiste plek. Bij Ter Aarse Voetbal Vereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Ter Aarse Voetbal Vereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ter Aar. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Ter Aarse Voetbal Vereniging om lid te worden. 

Ter Aarse Voetbal Vereniging in Ter Aar is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Aardam West, Argonnestraat 51 in Ter Aar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ter Aar of niet, iedereen is welkom bij Ter Aarse Voetbal Vereniging. Je kan Ter Aarse Voetbal Vereniging telefonisch bereiken op: 31 172 603 326 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.tavv.nl/

Hoe kom je bij Ter Aarse Voetbal Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Aarse Voetbal Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Ter Aarse Voetbal Vereniging

Bezoekers bekeken ook