Voetbalclub Sparta (V.C.S.)

Voetbalclub Sparta (V.C.S.) is een Voetbalclub gelegen aan Dedemsvaartweg 405 in Den Haag.

Meer informatie over Voetbalclub Sparta (V.C.S.) in Den Haag

Voetbalclub Sparta (V.C.S.) is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Dedemsvaartweg 405.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Voetbalclub Sparta (V.C.S.) op de juiste plek. Bij Voetbalclub Sparta (V.C.S.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalclub Sparta (V.C.S.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalclub Sparta (V.C.S.) om lid te worden. 

Voetbalclub Sparta (V.C.S.) in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dedemsvaartweg 405 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Voetbalclub Sparta (V.C.S.). Je kan Voetbalclub Sparta (V.C.S.) telefonisch bereiken op: 31 70 366 2390 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vcs-dh.nl/

Hoe kom je bij Voetbalclub Sparta (V.C.S.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalclub Sparta (V.C.S.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalclub Sparta (V.C.S.)

Bezoekers bekeken ook