Sportvereniging Woudia

Sportvereniging Woudia is een Voetbalclub gelegen aan Doctor Nuijensstraat 11-B in Westwoud.

Meer informatie over Sportvereniging Woudia in Westwoud

Sportvereniging Woudia is een Voetbalclub gelegen in Westwoud op Doctor Nuijensstraat 11-B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Westwoud? Dan ben je bij Sportvereniging Woudia op de juiste plek. Bij Sportvereniging Woudia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Woudia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Westwoud. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Woudia om lid te worden. 

Sportvereniging Woudia in Westwoud is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Doctor Nuijensstraat 11-B in Westwoud. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Westwoud of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Woudia. Je kan Sportvereniging Woudia telefonisch bereiken op: 31 228 561 981 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.woudia.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Woudia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Woudia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Woudia

Bezoekers bekeken ook