Soccer Talentinos Voetbalschool

Soccer Talentinos Voetbalschool is een Voetbaltraining gelegen aan De Steinakker, Burgemeester Smeijersweg 10 in Stramproy.

Meer informatie over Soccer Talentinos Voetbalschool in Stramproy

Soccer Talentinos Voetbalschool is een Voetbaltraining gelegen in Stramproy op De Steinakker, Burgemeester Smeijersweg 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbaltraining in de buurt van Stramproy? Dan ben je bij Soccer Talentinos Voetbalschool op de juiste plek. Bij Soccer Talentinos Voetbalschool hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Soccer Talentinos Voetbalschool kun je in een leuk voetbalteam spelen in Stramproy. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Soccer Talentinos Voetbalschool om lid te worden. 

Soccer Talentinos Voetbalschool in Stramproy is de plek om te voetballen. Deze Voetbaltraining is gelegen aan De Steinakker, Burgemeester Smeijersweg 10 in Stramproy. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stramproy of niet, iedereen is welkom bij Soccer Talentinos Voetbalschool. Je kan Soccer Talentinos Voetbalschool telefonisch bereiken op: 31 6 16166999 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.soccertalentinos.nl/

Hoe kom je bij Soccer Talentinos Voetbalschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soccer Talentinos Voetbalschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Soccer Talentinos Voetbalschool

Bezoekers bekeken ook