Sportvereniging DZC'09

Sportvereniging DZC'09 is een Voetbalclub gelegen aan Meester P. Moggestraat 29a in Dreischor.

Meer informatie over Sportvereniging DZC'09 in Dreischor

Sportvereniging DZC'09 is een Voetbalclub gelegen in Dreischor op Meester P. Moggestraat 29a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Dreischor? Dan ben je bij Sportvereniging DZC'09 op de juiste plek. Bij Sportvereniging DZC'09 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging DZC'09 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Dreischor. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging DZC'09 om lid te worden. 

Sportvereniging DZC'09 in Dreischor is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Meester P. Moggestraat 29a in Dreischor. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dreischor of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging DZC'09. Je kan Sportvereniging DZC'09 telefonisch bereiken op: 31 111 401 840 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging DZC'09? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging DZC'09 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging DZC’09

Bezoekers bekeken ook