Sportvereniging Langeberg

Sportvereniging Langeberg is een Voetbalclub gelegen aan Hendrick Avercamp 1 in Brunssum.

Meer informatie over Sportvereniging Langeberg in Brunssum

Sportvereniging Langeberg is een Voetbalclub gelegen in Brunssum op Hendrick Avercamp 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Brunssum? Dan ben je bij Sportvereniging Langeberg op de juiste plek. Bij Sportvereniging Langeberg hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Langeberg kun je in een leuk voetbalteam spelen in Brunssum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Langeberg om lid te worden. 

Sportvereniging Langeberg in Brunssum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hendrick Avercamp 1 in Brunssum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Brunssum of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Langeberg. Je kan Sportvereniging Langeberg telefonisch bereiken op: 31 45 525 3877 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svlangeberg.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Langeberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Langeberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Langeberg

Bezoekers bekeken ook