Voetbalvereniging De Alblas

Voetbalvereniging De Alblas is een Voetbalclub gelegen aan Bas Verhoevenweg 6 in Alblasserdam.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Alblas in Alblasserdam

Voetbalvereniging De Alblas is een Voetbalclub gelegen in Alblasserdam op Bas Verhoevenweg 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Alblasserdam? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Alblas op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Alblas hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Alblas kun je in een leuk voetbalteam spelen in Alblasserdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Alblas om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Alblas in Alblasserdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bas Verhoevenweg 6 in Alblasserdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alblasserdam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Alblas. Je kan Voetbalvereniging De Alblas telefonisch bereiken op: 31 78 691 5361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvdealblas.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Alblas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Alblas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Alblas

Bezoekers bekeken ook