Beach Soccer Bond Nederland

Beach Soccer Bond Nederland is een Vereniging of organisatie gelegen aan Ampèrestraat 11D in Purmerend.

Meer informatie over Beach Soccer Bond Nederland in Purmerend

Beach Soccer Bond Nederland is een Vereniging of organisatie gelegen in Purmerend op Ampèrestraat 11D.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij Beach Soccer Bond Nederland op de juiste plek. Bij Beach Soccer Bond Nederland hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Beach Soccer Bond Nederland kun je in een leuk voetbalteam spelen in Purmerend. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Beach Soccer Bond Nederland om lid te worden. 

Beach Soccer Bond Nederland in Purmerend is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Ampèrestraat 11D in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij Beach Soccer Bond Nederland. Je kan Beach Soccer Bond Nederland telefonisch bereiken op: 31 299 463 906 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beachsoccerbond.nl/

Hoe kom je bij Beach Soccer Bond Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beach Soccer Bond Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Beach Soccer Bond Nederland

Bezoekers bekeken ook