Stichting Helmond Sport

Stichting Helmond Sport is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark de Braak 7 in Helmond.

Meer informatie over Stichting Helmond Sport in Helmond

Stichting Helmond Sport is een Voetbalclub gelegen in Helmond op Sportpark de Braak 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Stichting Helmond Sport op de juiste plek. Bij Stichting Helmond Sport hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Helmond Sport kun je in een leuk voetbalteam spelen in Helmond. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Helmond Sport om lid te worden. 

Stichting Helmond Sport in Helmond is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark de Braak 7 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Stichting Helmond Sport. Je kan Stichting Helmond Sport telefonisch bereiken op: 31 492 524 721 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.helmondsport.nl/

Hoe kom je bij Stichting Helmond Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Helmond Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Helmond Sport

Bezoekers bekeken ook