Friesche Voetbal Club (FVC)

Friesche Voetbal Club (FVC) is een Voetbalclub gelegen aan Ublingaplantage 6 in Leeuwarden.

Meer informatie over Friesche Voetbal Club (FVC) in Leeuwarden

Friesche Voetbal Club (FVC) is een Voetbalclub gelegen in Leeuwarden op Ublingaplantage 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Friesche Voetbal Club (FVC) op de juiste plek. Bij Friesche Voetbal Club (FVC) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Friesche Voetbal Club (FVC) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leeuwarden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Friesche Voetbal Club (FVC) om lid te worden. 

Friesche Voetbal Club (FVC) in Leeuwarden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Ublingaplantage 6 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Friesche Voetbal Club (FVC). Je kan Friesche Voetbal Club (FVC) telefonisch bereiken op: 31 58 288 7980 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.frieschevoetbalclub.nl/

Hoe kom je bij Friesche Voetbal Club (FVC)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friesche Voetbal Club (FVC) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Friesche Voetbal Club (FVC)

Bezoekers bekeken ook