Voetbalvereniging Geldrop

Voetbalvereniging Geldrop is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark De Kievit, Kervel 6 in Geldrop.

Meer informatie over Voetbalvereniging Geldrop in Geldrop

Voetbalvereniging Geldrop is een Voetbalclub gelegen in Geldrop op Sportpark De Kievit, Kervel 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Geldrop? Dan ben je bij Voetbalvereniging Geldrop op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Geldrop hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Geldrop kun je in een leuk voetbalteam spelen in Geldrop. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Geldrop om lid te worden. 

Voetbalvereniging Geldrop in Geldrop is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark De Kievit, Kervel 6 in Geldrop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geldrop of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Geldrop. Je kan Voetbalvereniging Geldrop telefonisch bereiken op: 31 40 285 5817 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvgeldrop.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Geldrop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Geldrop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Geldrop

Bezoekers bekeken ook