Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys

Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Kruisweg 4 in Lepelstraat.

Meer informatie over Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys in Lepelstraat

Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys is een Voetbalclub gelegen in Lepelstraat op Kruisweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Lepelstraat? Dan ben je bij Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lepelstraat. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys in Lepelstraat is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kruisweg 4 in Lepelstraat. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lepelstraat of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys. Je kan Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys telefonisch bereiken op: 31 6 40650783 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lepelstraatseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Lepelstraatse Boys

Bezoekers bekeken ook