Voetbalgolffriesland.nl

Voetbalgolffriesland.nl is een Club voor Australisch football gelegen aan Liemerige Wei 4 in Oudemirdum.

Meer informatie over Voetbalgolffriesland.nl in Oudemirdum

Voetbalgolffriesland.nl is een Club voor Australisch football gelegen in Oudemirdum op Liemerige Wei 4.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Oudemirdum? Dan ben je bij Voetbalgolffriesland.nl op de juiste plek. Bij Voetbalgolffriesland.nl hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalgolffriesland.nl kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oudemirdum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalgolffriesland.nl om lid te worden. 

Voetbalgolffriesland.nl in Oudemirdum is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Liemerige Wei 4 in Oudemirdum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudemirdum of niet, iedereen is welkom bij Voetbalgolffriesland.nl. Je kan Voetbalgolffriesland.nl telefonisch bereiken op: 31 6 53797476 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://voetbalgolffriesland.nl/

Hoe kom je bij Voetbalgolffriesland.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalgolffriesland.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalgolffriesland.nl

Bezoekers bekeken ook