Voetbalvereniging Meeuwenplaat

Voetbalvereniging Meeuwenplaat is een Voetbalclub gelegen aan Keizersmantelweg 300 in Hoogvliet Rotterdam.

Meer informatie over Voetbalvereniging Meeuwenplaat in Hoogvliet Rotterdam

Voetbalvereniging Meeuwenplaat is een Voetbalclub gelegen in Hoogvliet Rotterdam op Keizersmantelweg 300.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hoogvliet Rotterdam? Dan ben je bij Voetbalvereniging Meeuwenplaat op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Meeuwenplaat hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Meeuwenplaat kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hoogvliet Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Meeuwenplaat om lid te worden. 

Voetbalvereniging Meeuwenplaat in Hoogvliet Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Keizersmantelweg 300 in Hoogvliet Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogvliet Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Meeuwenplaat. Je kan Voetbalvereniging Meeuwenplaat telefonisch bereiken op: 31 10 416 0918 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvmeeuwenplaat.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Meeuwenplaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Meeuwenplaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Meeuwenplaat

Bezoekers bekeken ook