Sportvereniging De Snelvoeters

Sportvereniging De Snelvoeters is een Voetbalclub gelegen aan De Laan, Ledeackersestraat 25 in Ledeacker.

Meer informatie over Sportvereniging De Snelvoeters in Ledeacker

Sportvereniging De Snelvoeters is een Voetbalclub gelegen in Ledeacker op De Laan, Ledeackersestraat 25.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ledeacker? Dan ben je bij Sportvereniging De Snelvoeters op de juiste plek. Bij Sportvereniging De Snelvoeters hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging De Snelvoeters kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ledeacker. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging De Snelvoeters om lid te worden. 

Sportvereniging De Snelvoeters in Ledeacker is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Laan, Ledeackersestraat 25 in Ledeacker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ledeacker of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging De Snelvoeters. Je kan Sportvereniging De Snelvoeters telefonisch bereiken op: 31 485 382 247 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svdsv.nl/nieuws/

Hoe kom je bij Sportvereniging De Snelvoeters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging De Snelvoeters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging De Snelvoeters

Bezoekers bekeken ook